4 SKILLS WITH JOY (EĞLENCE İLE 4 YETENEK)

Okulumuzda 4 Skills With Joy eTwinning projesi yürütülmektedir.

22.02.2022 2089

Okulumuzda 4 Skills With Joy eTwinning projesi yürütülmektedir.

Bu proje ile amacımız öğrencilerimizin İngilice dersine olumlu bir tutum geliştirmelerini sağlamaktır. Yapılan etkinlikler sırasında öğrencilerin sosyalleşmesini sağlamak. Başka okul ve başka ülkedeki öğrencileri ile yaptıkları ortak ürünler birlikte çalışma becerilerini geliştirmektedir. Öğrencilerimiz bu proje ile 4 beceriyi (okuma-yazma-konuşma-dinleme) geliştirmiş olacaklardır. Bu proje üzerinde çalışırken web2 araçlarını öğrenmiş olacaklardır. Her ay projeye katılan öğrenciler ortak okullarla hazırladıkları çalışmaları yapacaklar ve bu çalışmalar twinspace ve yaygınlaştırma araçlarımız üzerinde paylaşılacaktır. İletişim kurduklarını görmek öğrencilere özgüven verecektir. Yaş grubumuzu da göz önünde bulundurarak birçok eğlenceli aktiviteden oluşacak bir proje planladık.

Okulumuz Müdür Yardımcısı Kamil KÜRTÜL ve İngilizce Öğretmeni Hatice BAYRI'nın birlikte uyguladıkları projenin ortakları Çanakkale'den Gamze Gülİn AYGÜN, Kocaelli'den Burcu POLATEL,  Azerbaycan'dan Ramila ALMURADUVA ve Ruzila MOKHBALİYEVA'dır.

Logomuz:

21-02-2022